Hyvän IIlallisen Aineksia

 

1) Kutsu seurueelle : On hyvä lähettää muistutusviesti  vielä pari päivää ennen tapahtumaa: sääennuste, sovitut tarjottavat,  tuomiset ym.

2) Valmistelut: Tarjottavat, koristeet (kukat, kynttilät tms.), kivoin kattaus palkitaan! – pöydissä on valmiina valkoiset liinat illallisvieraita varten.

3) Tarjoiluastiat : Mikäli käytät kertakäyttöastioita, huolehdithan että ne ovat bio- hajoavia.

4) Siisteys ja puhtaanapito: Kaikki mitä tuot pöytään, vie myös mukanasi pois. Alueella on roska-astiat seka-, bio- ja lasijätteelle.

5) Tapahtuma on savuton

 

Illallinen Taivaan Alla Q&A

 

Miten voin varata pöydän ja kuinka monelle? Mitä jos en pääsekään paikalle?

Voit varata illallispaikan 1–6 henkilölle. Paikan varanneille ilmoitetaan pöytänumero, ja voit valita paikan ko. pöydästä vapaasti. Jos et pääsekään paikalle, peruthan ilmoittautumisesi.

Mitä saa tuoda?

Illalliselle tuodaan omat eväät. Valmista ja pakkaa siis mukaasi herkullinen ateria itsellesi tai illallisseurueellesi.

Saako mukaan tuoda lapsia ja/tai lemmikkejä?

Illallinen Taivaan Alla on kaikille avoin tapahtuma. Hyvätapaiset lemmikit ovat myös tervetulleita.

Entä jos sataa tai tuulee?

Suomen kesäsää voi vaihdella, joten kehotamme varustautumaan säänmukaisin vaattein ja varustein. Tapahtuma-aluetta ei ole katettu.

Kuka tapahtuman järjestää?

Aiemmin Yhteismaa Ry:n järjestämästä tapahtumasta ottaa kopin Pluto Finland, joka järjestää Helsingissä myös Kuorojen kierrosta ja Art goes Kapakkaa.

Miten tapahtumassa lajitellaan jätteet?

Illalliseväistä syntyvät jätteet on tärkeää lajitella oikein. Paikalta löydät roska-astiat biojätteelle, sekajätteelle sekä lasille. Viethän tarvittaessa roskat ja lasipullot mukanasi kotiin saakka. Pidetään Espa ja Helsinki siistinä!