Illallinen Raparperitaivaan alla

Ihana elokuinen illallinen vanhan rintamamiestalon puutarhassa, Ala-Malmilla. Yhteisellä illallisella ajatuksemme lennähtävät iloiseen ja mutkattomaan rajantakaiseen Karjalaan, vanhempiemme ja isovanhempien kotiseuduille. Lue lisää illallisesta fb-tapahtumastamme; https://www.facebook.com/events/436910710015815

Suomen satavuotisen taipaleen aikana, sotien aikaan, yli 430 000 suomalaista menetti kotinsa, näistä 407 000 karjalaisia. Jopa miljoonalla suomalaisella on juuret luovutetussa Karjalassa. Toivomme, että mukaan ilmoittautuisi myös heitä, jotka ovat syystä tai toisesta menettäneet kotimaansa.

Pyrimme tekemään osallistumisen niin helpoksi kuin suinkin mahdollista, kokkaamme yhteisellä illallisella tarjoiltavan ruoan Raparperitaivaan keittiössä valmiiksi ja kerromme mitä pientä voit tuoda mukanasi. Illallista ei tarvitse jännittää, illallisella ei hienostella eikä pidetä maljapuheita. Myös lapset ovat erittäin tervetulleita illalliselle, kuten aina Raparperitaivaaseen.

Illallisellemme mahtuu mukaan itsemme lisäksi n. 20 henkeä. Otamme ilmoittautuneihin yhteyttä sähköpostitse ja vahvistamme varauksenne.